Bedrukking

Bedrukking: minimale aantal opstart bedrukking is 100st.

Offerte aanvragen via info@fluohesje.eu


We kunnen bedrukken in 1 kleur tem "full color". Opgelet, hoe meer kleuren, hoe duurder de drukkosten!

Hieronder vindt u een voorbeeld van de prijs van een bedrukking in het zwart voor 100st (excl 21% btw)

- digitale proefdruk: 15

- cliché: 60

- druk per stuk: 0.65 x 100: 65

Totaal bedrukking: 140€ + 21% btw

Werkwijze

Nadat we uw bestelling en logo ontvangen hebben via de website of via mail (info@fluohesje.eu) maken wij een digitale drukproef op. Dit is een pdf bestand waarop u het door u gekozen artikel ziet met de gevraagde bedrukking. Gelieve het logo wel aan te levrenen in een vectorieel bestand (type .ai, .eps, .tif). Dit is noodzakelijk om een kwalitatieve druk te kunnen garanderen.

Heeft u geen logo of vectorieel bestand dan kan onze designer dit voor u aanmaken. Richtprijs hiervoor bedraagt 60 à 80€ (afhankelijk van de complexiteit van het logo)

Zo ziet u meteen hoe de uiteindelijke druk er zal uitzien. Pas nadat u de goedkeuring van de digitale drukproef gegeven hebt, gaan we effectief in druk.

Reken op een drietal weken leveringstermijn met bedrukking en een aantal dagen zonder bedrukking.

Opdrukgebied hesjes                       

  • Voorzijde: 9 x 10 cm                       
  • Achterzijde: 23 x 25 cm
  •  

Opdrukgebied hoezen: Afhankelijk van het model   

Er kan niet gedrukt worden op de reflecterende stroken. Indien wenst te bedrukken boven en onder een reflecternde band dan moeten er twee clichés worden aangemaakt en verdubbelt de drukkost. Dit is ook het geval indien u op de voorzijde en achterzijde wenst te bedrukken.

De maximale grootte van de druk is deze van een A4 formaat. UIteraard is er ook een beperking naargelang het artikel u wenst te bedrukken. Op de rugzijde van een hesje kan er dus een groter logo gedrukt worden dan op de voorzijde. 

Vrijblijvende offerte via info@fluohesje.eu